Mammamiddag :)

Ja så har man då varit på mammamiddag på O´learys.. riktigt trevligt var det, och god mat :) Jag hade lätt kunnat sitta där och småprata hela kvällen. Det var bara såå skönt att komma hemifrån en stund och bara skratta och prata :) Det måste absolut göras om.. Jag kommer nog äta nåt lite billigare nästa gång men men, man måste unna sig ibland ;)

Har just lagt över lillan i sin egen säng.. Få se hur länge hon sover där :)

Det känns som att det kommer bli en tråkig dag imorgon.. det blir ju dock vad man gör det till, men men..


Nåja, kanske man ska hoppa i säng nu :)


Natti natti :D

Hallo!

Nu var det längesen jag skrev här.. Har haft mycket att göra antar jag.. :D
Julia har börjat promenera på riktigt nu.. Kan hända att jag är lite partisk, men hon är fan finast i hela världen! Åh vad jag älskar henne! :)
Igår har vi börjar försöka att hon ska sova i sitt eget rum.. Hon har ju alltid vägrat sova ens i sin egen säng. Men hon somnade inom 5 minuter, och under natten vaknade hon 2 gånger och då somnade hon om på ca 1 minut :D Hon vaknade sedan 4.40, och då fick hon komma över till våran säng och sova :) Ikväll somnade hon oxå jättebra i sin egen säng, hoppas hon sover bra inatt med :) Vi behöver det allihopa tror jag.. Jag vet då att jag gör det, jag börjar vara ganska så trött nu.. Får vakna massor med gånger varenda natt, så trots att det känns hemskt, så hoppas jag att det här är lösningen.. Och då hon inte har varit det minsta ledsen över det här så kan det nog vara det :)  (Förövrigt så var det väldigt mysigt att sova som förut igen, nära inpå och med en arm om älsklingen :))



Imorgon är det mammamiddag på o´learys, det blir mysigt att komma ut och äta gott med trevligt sällskap :)


Ha en bra kväll :D

RSS 2.0