Jul

Nu är nedervåningen iallafall lite julpyntad.. Har suttit här och myst med en kopp glögg i skenet av värmeljus, myys! :)
Har varit på stan en snabbis med lillasyster idag, hittade dock inget speciellt.. Imorgon ska vi dricka glögg och bara mysa lillasyster och jag, och Julia såklart :D
Lillan sover.. hon har sovit sedan typ 8, tur, annars hade jag aldrig hunnit julpynta! :D Få se hur det går när granen kommer upp, kan hon låta den vara eller inte? Jag tror på inte :D Hihi :)




Nej nu ska jag hoppa i säng! Ta hand om er. Kram

Personlighetstest..

Svarade på 41 frågor på ett personlighetstest och fick resultatet:


Din personlighetstyp:

Kraftfulla, originella och känsliga. Slutför vad de påbörjat. Extremt god människokännedom. Lyhörda för andras känslor. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Respekterade för sin starka vilja att göra rätt. Oftare individualister än ledare eller underordnade andra.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Personalvetare, juristassistenter, lärare, läkare, tandläkare, kiropraktorer, psykologer, skribenter, musiker, artister, fotografer, förskole- och dagispersonal, studievägledare, bibliotekarier, marknadsförare, forskare, socialarbetare.



Stämmer det? Jag vet inte...



Imorgon är det visning.. får se hur det går.

Har just lagt Julia. Försökte redan får någon timme sedan, men då ville hon inte sova.. Hon har sprungit runt här och viftat med dammsugarröret medans jag pratade med min bror.. Trodde hon skulle riva huset nästan, men hon dammsög ju bara ;)
Lillebror ska ev. flytta hit.. Hade varit riktigt nice. Saknar honom.. både honom och mamma..


Imorgon är det morgonfika.. Och på fredag em fika.. Det blev en himla massa fikande, men det är bara kul, man blir så less att sitta hemma! :)



Det där var ju då tisdagens inlägg som aldrig kom iväg.. :)




Julia har somnat för en timme sedan ungefär.. Skulle söva henne ute i vagnen, men hon somnade på min mage då vi låg och myste i saccosäcken istället :)

Igår var det visning av huset, det gick riktigt bra. Får se hur det går ikväll..



Jag måste börja köpa julklappar.. Har inte köpt en endaste en ännu. SKANDAL! :D


Nej nu ska jag värma lunch. J kommer snart hem och äter :)



Ha en bra dag! :)


Torsdag

Jahapp,så var det torsdag igen.. veckorna bara flyger iväg.


Idag fyller min kära lillebror 21 år. Ringde honom just, han lät himla trött.. :D


Snart kommer lillasyster hit, då ska vi åka på stan.. Jag måste köpa täckisar åt Julia, en madrass till hennes nya säng. Och lite småplock gissar jag att det blir..


Vi håller fixa till i huset nu inför en eventuell försäljning.. Vi vill ha större. Idag ringde dock vst och sa att luckorna som dom slipat och oljat åt oss inte blir bra, så han får måla dom vita istället.. Inte så kul, men vad gör man?



Nu ska jag dricka en kopp kaffe innan jag väcker min juvel som sover i vagnen på bron. Ha en bra dag!

RSS 2.0