Mary Kay..

Har nyss kommit hem från ett Mary Kay party.. riktigt trevligt var det, och riktigt bra produkter.
Ska själv börja sälja, lät så himla roligt så jag tänkte att jag måste testa.. Återkommer med mer info sen ;)


Julia är fortfarande rosslig och hostar.. har inte vågat vara ut med henne idag heller.. Imorgon ska jag dock gå ut en sväng iaf, men hon sover förhoppningsvis i vagnen hela tiden så :)




Nu ska jag kvällsfika och sen hoppa i säng lite senare :)



Ha en bra kväll!

Sjuklingen 1 år!



Julia alldeles slut..



Jag tänkte att hon skulle blåsa ut ljuset, men det tänkte inte Julia.. :D



Julia & Moffa



Julia & Mommo



Sötungen!


Födelsedagen..

1års dagen blev väl inte riktigt som planerat.. Feber och början till lunginflammation blev det för Julia, men men inte så mycket att göra åt, det blev ju bra ändå.. :)

Nu har lillan iaf blivit piggare, hon har ingen feber eller så, men hon hostar rätt mycket än.. Hoppas det går över snart så man kan hitta på något. Blir GALEN av att bara sitta inne! Nog för att jag var och tränade igår, och jag ska iväg idag me.. men ändå :D


Nee, det är väl bara att slänga sig i duschen och ta på sig nå finare kläder så man känner sig lite pigg och fräsch iallafall :)


Ha en bra dag :)

1 helt år har gått..

sedan julia föddes. Först på fredag förstås, men ändå.. :) Nu ska det bakas tårta och hållas på, för i helg blir det kalas :) Mysigt!
Älskar min lilla snuttunge, hon är såå fin! Hon har börjar låtsasskratta hela tiden också.. Hon rynkar på näsan samtidigt så hon både ser ut och låter som en liten häxa! Haha :)

Har fått en ny telefon idag.. Johans gamla (ca 2 månader gammal ;)) vilken tur jag hade va? :D


Vill köpa nya träningskläder.. om det är någon som har tips på vart det finns så tar jag tacksamt emot :)
















Tänker på er varje dag Marianne..



Ha en bra kväll!

Bilolyckor..

Sitter och läser nyheterna på nsd och kuriren, och det kan inte låta bli att komma tårar då jag läser om bilolyckorna som har varit dom senaste dagarna. Tankarna går direkt till den 30/7 då min kusins son omkom, livet är så jäkla orättvist!! Varför måste så många unga dö? Jag menar, det känns lättare om det är en människa i 80 års åldern som går bort till följd av sjukdom, då är man ändå beredd på vad som hända skall. Men att en 18 årig människa dör i en bilolycka är så jävla orättvist och svårt att ens förstå!! :( Usch, jag får ont i magen då jag läser om sånt här, förstår inte hur man klarar av nått sånt! Men man har kanske inget val.. Måste ringa min kusin idag.




Idag var vi på öppen lek igen.. det var trevligt :) Förutom då Julia slog en "lekplatta" eller vad dom nu heter (en sån med bollar man kan snurra på, tuta m.m) i huvudet på en annan flicka, stackars liten! Tur att hon inte slog hårt iallafall :)



När Julia har vaknat tror jag vi promenerar antingen till M-H, eller till pappa :)



Ha en underbar dag! Det ska vi då ha i finvädret :)

Fotografering..

Fotograferingen på öppen lek gick bra. Hon ville dock inte ge fotografen något leende, trots att vi sjöng "här kommer pippi långstrump" åt henne för full hals.. Hon blängde bara lite, och sen såg hon neutral ut igen. Nåja, hon satt stilla iaf :D

Igår var jag på spinning som vanligt, det var Eva som körde. Hon har både roliga och tuffa pass, känns till och med lite i benen idag :) Ikväll blir det ev. bodytoning.. får se om det hinns med.

Håller för tillfället på att koka kött åt Julia, det ska väl koka typ tills ikväll eller nått..
Lillan sover i vagnen på bron, skönt med lite lugn och ro.. Känner mig trött i huvudet idag.. Tar nog en prommis med henne i vagnen efter hon har vaknat så man får lite luft :)


Med mitt handarbete går det inge bra.. Tänkte ju här tidigare att jag skulle börja med att antingen sticka eller virka, men jag vågar mig inte på det ensam.. Det slutar nog som en klump med garn då, jag måste nog ha någon kunnig med mig :D



Snart är det 1-års kalas, det är ju helt sjukt vad tiden bara springer iväg! Fattar inte att det snart är ett helt år sedan vi låg på bb och bara tittade på vårat lilla mirakel.. Hon är så underbar! :)
Får de hur det blir, om vi har kalaset på fredag eller lördag.. Är ju lättare och bättre om tid att ha det på lördagen, men samtidgt så känns det jäkligt dumt att inte ha kalas då hon ege fyller år! Nåja.. det löser sig :)


Ha en bra dag :)

Min älskade gullunge :)


Jobb igår..

Jag jobbade ju kväll igår, och det gick riktigt bra! Det var ärligt talat jätteskönt att komma ut och jobba igen. Och så länge inte Julia behöver vara på dagis så jobbar jag gärna så ofta jag kan.. :)

Idag blir det nog bara att ta det lugnt hemma tror jag.. Blir ev. en sväng förbi T senare, beronde på hur länge hon tänker snarka ;)
Det är snö ute idag me, och 0 gradigt... Nice.
Jag ska på spinning kl. 19, och ege på Me&I party hos A klockan 20, men det hinner jag nog inte med tyvärr :( Jaja, jag har ändå inte råd att köpa någon nu så..


Jag är less less less på mina jävla utslag! Det ser ju fan ut som att jag har lepra eller nått, TREVLIGT! Nej inte direkt.. usch!

Julia promenerar omkring här med en handväska hon fick låna av hennes fammo igår, hon är så himla söt :D Måste nästan lägga in en bild :)

Nu är det kaffetajm :)

Bränd potatis..

Tyckte det började lukta mat här för ett tag sedan, kunde dock inte fatta vars den lukten kom ifrån då jag inte lagar mat för tillfället.. Sen efter typ 30 minuter eller nåt kom jag på -"FAN! Julias potatis!!" Vattnet hade kokat bort, och potatisarna var kolsvarta och hårda på undersidan.. LYCKAT!
 
Lillan sover i vagnen.. Hon somnade typ vid 11 då vi var ut på en promenad.. Det är 2 grader varmt ute, kallt som f-n! Dessutom kom det snö igårkväll och imorse. Man bor verkligen på rätt ställe..

I em blir det extrajobb.. 16-21 ska jag jobba på svedjan. Lillan får vara hos fammo en stund innan hennes far slutar klockan 17. Saknar henne redan.. Nå är man ju knäpp! :D haha




Nej nu ska jag fixa lunch.. Tjing!

RSS 2.0