Ledig Onsdag :)

Var på fikadejt imorse.. eller dejt och dejt, dejten kom aldrig, hon hade försovit sig ;)  Nåja, det är sånt som händer :D Jag fick ju min kopp kaffe och lite friskluft, ingen skada skedd! :)

Julia ligger och sover.. Hon åt ingen lunch innan jag la henne, måste laga något tills hon vaknar. Hon gnagde på en garderobsblomma när hon stod och kikade ut genom fönstret och sen började hon gnälla och skrika som bara den. Jag fattade ingenting, först trodde jag att hon aksnek hade ätit lite blomjord.. Men sen såg jag blomman, testade att slicka lite bara för att se om det var det som gjorde att hon hade ont. Och jag kan säga att det var det! Fy satan vad ont det gjorde! Det kändes som jag hade 1000 stickor i både tungan och halsen och det bara brände, så ett tips, håll borta era barn från garderobsblommor! :D Ringde giftinformationen bara för att kolla, och nej den är inte giftig, men saften från blomman är starkt irriterande. Jo tack, jag kände det.. :/


Igår ritade jag upp mitt schema som ska gälla från 1a mars, 75% ska jag jobba, och jag kan bara säga en sak, jag kommer ju f-n vara ledig jämt! :D  Julia kommer inte behöva gå många timmar på dagis, underbart! :D

Jag hittade en lapp på jobbet om någon utbildning om demens, pallitativ vård och lite sånt så jag var inte och kikade på internet. Det är ju såna kurser jag verkligen hade velat läsa, jätteintressant! MEN varje kurs kostar 7500:- (exkl. moms), det är 5 kurser, + att man inte kan söka kurserna själv, arbetsgivaren måste göra det. Det är 2 år på halvfart och man skulle ev. få 4 dagar arbetsfria/mån för att plugga. Hur fan ska man klara det? Nej.. tyvärr tig det stopp redan vid kostnaden.. Men, en dag ska jag! :)



Nej nu ska jag läsa lite bloggar, fundera lite över livet, och sen äta mat :) Ha en underbar dag!

Men äntligen!

Inlägget "hallå hej" skrev jag dagen efter nyår, och NU har det publicerats.. Dåligt!


Nåja.. Har kommit hem från spinningen för en timme sedan ungefär. Håller på att tvätta upp mina träningskläder, och sen ska jag nog slänga mig i säng.
Jobbar eftermiddagspass imorgon, lite halvtrist då jag knappt får se Julia på hela dagen, men det är inte så mycket att göra åt. (Ska dock tvinga J & lilla J att komma förbi mig på jobbet en sväng och hälsa på så jag får pussa på henne lite, hinner sakna ihjäl mig annars!) Jaja, är ledig på onsdag så då får jag sniffa hela dagen! :D

Slänger in några bilder oxå.. :)






 Julia är julfin! :)

 Mums med glass! :)


 Du där! :D


 De helt normala föräldrarna. :D (mohahaha)


 Sötungen! :)

  Pappan och Julia åker bob :)



 Visst är det såhär man ska göra då det går fort? :D







God fortsättning allihopa :)

Gaah!

Jag blir galen! Fattar inte varför mina inlägg inte publiceras på bloggen! :-(

Hallå hej :D

Har inte riktigt hunnit med det här med bloggande känner jag.. Ska försöka bättra mig! :)

Igår började jag jobba på riktigt igen.. (som att jag har jobbat på låtsas tidigare;)), det känns faktiskt skönt att vara tillbaka igen, kul att träffa alla arbetskamrater och så. Trivs riktigt bra på mitt jobb ärligt talat! :) Och eftersom jag vet att J & J är hemma och tar hand ova varandra (:D) så känns det ännu bättre, hade lilla J varit tvungen att gå på dagis redan nu så hade det nog inte varit lika kul.. :/ Få se förresten när man får höra nått om dagis.. Har inte hört ett endaste litet pip ännu och har sökt från den 1/3. Nåväl..


Nyårsaftonen firades hemma i lugn och ro, Jag, Julia och Johan har bara varit hemma och ätit och myst. Vi gick till och med och la oss typ 11, HAHA! Det är nog första gången någonsin! :D (Kanske man borde ansöka om medlemskap i PRO? ;))





Nu ska jag hämta en kopp thé och sitta framför teven och mysa en stund innan bädden kallar. Ha en fortsatt bra kväll!


Kram




Min älskade dotter med hennes mosters glajjer :D


RSS 2.0